Contact met Speelactief

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of service? Of wilt u een bestelling plaatsen?

Middels onderstaande gegevens kunt U direct contact opnemen met SpeelActief.

SpeelActief V.O.F.

De Stater 18

5737 RV Lieshout

 

KvK: 17111452

BTW-nr.: NL8109.81.270.B01

 

Tel.: 0499-422289

Fax: 0499-423235

 

Email: info@speelactief.nl

Internet: www.speelactief.nl

 

Bij SpeelActief kunt u terecht voor groot speelgoed en sportartikelen, zowel voor binnen als buiten. In Lieshout heeft SpeelActief een grote showtuin met vele mogelijkheden op het gebied van buitenspeelgoed zoals speeltorens, schommels, voetbaldoelen enz. De mogelijkheden zijn legio en wij adviseren u graag.

In onze 600 m2 grote showroom vindt u daarnaast een groot aanbod aan rijdend speelgoed, tafelspelen, houten speelgoed en sportartikelen. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek zodat u alles "live" kunt bekijken, vergelijken, en desgewenst ook artikelen kunt testen of een proefritje kunt maken. 

SpeelActief kiest bij de samenstelling van het assortiment voor sterke merken met extra aandacht voor veiligheid en duurzaamheid. 

Een groot gedeelte van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Doorgaans kunt u een artikel dan ook direct na bezoek aan de showroom meenemen. Stelt het vervoer en/of de montage voor problemen, dan kunt u dat (tegen vergoeding) ook door SpeelActief laten doen.

Ook voor service, reparaties en onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. SpeelActief is erkend service-dealer van vele gerenomeerde merken. 


Speel Actief speeltoestellen