Living Puppets - Handpoppen

particulieren > poppen-en-toebehoren > living-puppets--handpoppen

Bekijk hier ons assortiment living puppets - handpoppen.


Categorie:   Sorteren op:

| 1 | 2 | volgende
handpop-living-puppets-W716-captain-green-in-the-box
Handpop - Captain Green in the Box
Merk: Living Puppets
Type: W716

Captain Green is geen echte kapitein natuurlijk maar voelt zich wel de kapitein van zijn schip en zijn schip is dan zijn doos. Dat is geen gewone doos maar een doos die aan de achterkant open kan zodat captain Green letterlijk uit de doos kan komen en/of de doos als zijn podium kan gebruiken.

Captain Green is gemaakt van lichtgroen velours met oranje stippen, heeft bolle ogen, oranje springhaar en een lange staart.

N.B. Anders dan op het plaatje heeft Captain Green alleen tanden in de bovenkaak.

Captain Green is een sokpop met armen en benen en heeft een handingang achter in zijn lijf waarmee zijn lijf, kop en bek te bespelen zijn. Deze ingang is afgewerkt met elastiek en blijft goed op de arm zitten. Hij wordt geleverd in een doos.€ 22,90  € 19,99 (€ 16,52 excl. BTW)

Handpop - Captain Green in the Box Handpop - Captain Green in the Box

 
handpop-living-puppets-W631-finja
Handpop - Finja - 45 cm.
Merk: Living Puppets
Type: W631

Finja is een vrolijke en kleurrijke tante, nieuwsgierig en helemaal van deze tijd. Ze heeft auberginekleurig haar wat ze draagt in twee lange staarten, heeft bruine ogen en draagt een legging met een kort rokje, een shirt en een sjaal. Finja heeft echte tenen.

Finja heeft een handingang in haar hoofd en ingangen in haar handen waardoor ze zowel links- als rechtshandig te bespelen is. Met een vinger is ook de tong bespeelbaar.

Finja is helemaal uit te kleden, geen enkel kledingstuk zit aan haar lijf vast.

Finja is ook leverbaar in 65 cm. uitvoering.€ 72,90  € 62,99 (€ 52,06 excl. BTW)

Handpop - Finja - 45 cm. Handpop - Finja - 45 cm.

 
handpop-living-puppets-W684-franjo
Handpop - Franjo - 35 cm.
Merk: Living Puppets
Type: W684

Franjo is een echte spraakwaterval. Zijn mondje staat nooit stil.

Franjo is een nieuw type mini-menspop en heeft, anders dan  het 'oude' type mini-menspoppen,  alleen een handingang in het hoofd, zijn armen zijn opgevuld en zijn lijf is beweeglijker. Dit is echt een pop die je elk kind gunt.

Franjo heeft rode, stekelige haren, blauwee ogen, draagt een rood shirt en een groene tuinbroek en gele schoenen.€ 39,90  € 34,99 (€ 28,92 excl. BTW)

Handpop - Franjo - 35 cm. Handpop - Franjo - 35 cm.

 
handpop-living-puppets-W706-gisell
Handpop - Gisell - 35 cm.
Merk: Living Puppets
Type: W706

Gisell is een echte gezelligerd die haar mannetje wel staat en het liefst de hele dag speelt.  Gisell is een nieuw type mini-menspop en heeft, anders dan  het 'oude' type mini-menspoppen,  alleen een handingang in het hoofd, haar armen zijn opgevuld en haar lijf is beweeglijker. Dit is echt een pop die je elk kind gunt.

Gisell heeft lange blonde haren met twee hoge staarten, groene ogen, draagt een rood/wit gestreept shirt, een groen gebloemd rokje en rode schoenen.€ 39,90  € 34,99 (€ 28,92 excl. BTW)

Handpop - Gisell - 35 cm. Handpop - Gisell - 35 cm.

 
handpop-living-puppets-w194-greetje
Handpop - Greetje - 45 cm.
Merk: Living Puppets
Type: W194

Greetje heeft rood-bruin haar wat ze draagt in een staartje, bruine ogen, een blauwe trui, een oranje kort rokje, gestreepte benen en geel met zilvere schoenen met veters. 

Ze heeft een ingang in haar hoofd en twee ingangen in de handen waardoor ze zowel links- als rechtshandig te bespelen is. 

Greetje heeft geen grote zus in de collectie en is vooral geschikt voor bespeling door kinderen of volwassenen met niet al te grote handen.€ 66,90  € 54,99 (€ 45,45 excl. BTW)

Handpop - Greetje - 45 cm. Handpop - Greetje - 45 cm.

 
handpop-living-puppets-W578-ilselotte-keksberg
Handpop - Ilselotte Keksberg
Merk: Living Puppets
Type: W578

Ilselotte draagt een roze/wit gestippeld shirt, een spijkerovergooier, blauwe schoenen, een onderbroek met een randje, heeft gestreepte benen waardoor het lijkt alsof ze een maillot draagt, heeft blauwe ogen en een aantal springerige staartjes in haar haar. 

Ilselotte heeft een handingang in haar hoofd en ingangen in haar handen waardoor zij zowel links- als rechtshandig te bespelen is. Met een vinger is ook de tong bespeelbaar. Ilselotte klein is gemaakt voor bespeling door kinderen en voor volwassen met niet al te grote handen. 

Ilselotte kan haar jurk uit doen, overige kledingstukken zitten aan haar lijf vast.

 

Ilselotte is ook leverbaar in een 65 cm. uitvoering voor bespeling door volwassenen.

 € 72,90  € 62,99 (€ 52,06 excl. BTW)

Handpop - Ilselotte Keksberg Handpop - Ilselotte Keksberg

 
handpop-living-puppets-W165-kleine-louis
Handpop - Kleine Louis - 45 cm.
Merk: Living Puppets
Type: W165

Louis heeft blauwe ogen, rossig haar, draagt een blauw gestreept (voetbal)shirt, een spijkerbroek en blauwe schoenen.

Louis heeft een handingang in zijn hoofd en ingangen in de handen. Zijn hoofd, mond en handen zijn bespeelbaar. Zijn broek en blauwe schoenen kunnen uit. 

Louis  van 45 cm is vooral geschikt voor bespeling door kinderen.

Louis is ook leverbaar in 65 cm. uitvoering.

 € 66,90  € 54,99 (€ 45,45 excl. BTW)

Handpop - Kleine Louis - 45 cm. Handpop - Kleine Louis - 45 cm.

 
handpop-living-puppets-kunigunde-in-the-box-W715
Handpop - Kunigunde in the Box
Merk: Living Puppets
Type: W715

Kunigunde is een vriendelijk en vrolijk wezentje die voor iedereen wel een goed woord over heeft. Ze woont in een doos, dat is geen gewone doos maar een doos die aan de achterkant open kan zodat Kunigunde letterlijk uit de doos kan komen en/of de doos als haar podium kan gebruiken.

Kunigunde is gemaakt van beige velours, heeft bolle blauwe ogen, voelsprieten op haar kop en twee armen.
Kunigunde is een sokpop met armen en heeft een handingang achter in haar lijf waarmee haar lijf, kop en bek te bespelen zijn. Deze ingang is afgewerkt met elastiek en blijft goed op de arm zitten. Ze wordt geleverd in een doos.€ 22,90  € 19,99 (€ 16,52 excl. BTW)

Handpop - Kunigunde in the Box Handpop - Kunigunde in the Box

 
handpop-living-puppets-W720-little-yellow-in-the-box
Handpop - Little Yellow in the Box
Merk: Living Puppets
Type: W720

Little Yellow zou eigenlijk Little & Yellow moeten heten want het kleintje is niet geel maar oranje en Yellow is de grootste van de twee. Little Yellow is een sokop die samen met haar kleintje (een vingerpopje) in een doos wonen. Dat is geen gewone doos maar een doos die aan de achterkant open kan zodat Little Yellow letterlijk uit de doos kan komen en/of de doos als haar podium kan gebruiken.

Little Yellow is gemaakt van licht geel velours, heeft bolle ogen bruine ogen en oranje springhaar, ze is 29 cm lang, orange, het vingerpopje is oranje, heeft bolle ogen, zwart haar en is 11 cm groot.

Yellow is een sokpop en heeft een handingang onder in haar lijf waarmee haar lijf, kop en bek te bespelen zijn. Deze ingang is afgewerkt met elastiek en blijft goed op de arm zitten. Orange is een vingerpopje en wordt met 1 vinger bespeeld. Litte Yellow wordt geleverd in een doos.€ 22,90  € 19,99 (€ 16,52 excl. BTW)

Handpop - Little Yellow in the Box Handpop - Little Yellow in the Box

 
handpop-living-puppets-w286-nanni
Handpop - Nanni - 45 cm.
Merk: Living Puppets
Type: W286

Nanni is een schattige en hele vrolijke verschijning. Ze heeft zwart haar wat ze in een staartje bovenop haar hoofd draagt en heeft bruine ogen. Nanni draagt een oranje jurkje met daar onder een broekje die afgewerkt is met een kleurig roesje. 

Ze heeft een ingang in haar hoofd en twee ingangen in de handen waardoor ze zowel links- als rechtshandig te bespelen is. Haar jurkje en broek kunnen uit, haar bloes en schoenen zitten aan haar lijf vast. 

Nanni heeft geen grote zus in de collectie en is vooral geschikt voor bespeling door kinderen.€ 66,99  € 54,99 (€ 45,45 excl. BTW)

Handpop - Nanni - 45 cm. Handpop - Nanni - 45 cm.

 
| 1 | 2 | volgende
Ga naar boven
Speel Actief speeltoestellen