Retro Roller loopauto's

particulieren > rijdend-speelgoed > retro-roller-loopautos

Bekijk hier ons assortiment retro roller loopauto's.


Categorie:   Sorteren op:

| 1 | 2 | 3 | volgende
loopauto-retro roller jean
Loopauto - Retro Roller Jean
Type: 706098

Deze prachtige Jean Retro Roller loopauto in zilveren kleurstelling is gebaseerd op de stijl van de formule 1 wagens van vroeger. Super leuk voor jongens en meisjes. Urenlang speelplezier voor zowel binnen– als buiten gegarandeerd. De loopauto is voorzienvan metalen wielen en rubberen banden en een kunststof zitting. Leuk als verjaardagscadeau, maar ook heel leuk als woonaccessoire ! De loopauto is volledig van metaal en eenvoudig in elkaar te zetten en te monteren. Jouw kindje kan zó opstappen en karren maar.€ 69,95  € 60,- (€ 49,59 excl. BTW)

Loopauto - Retro Roller Jean Loopauto - Retro Roller Jean

 
loopauto-retroroller-formule-1-jacky
Retro roller - loopato metaal - Formule 1 Jacky
Type: Formule 1 Jacky

De loopauto retro zilver F1, genaamd "Jacky", is een hele coole retro loopauto voor meisjes en jongens vanaf 1 jaar. Deze loopauto retro is helemaal van metaal, zelfs het stuur. Het metalen stuur van de retro roller is natuurlijk echt te gebruiken en maakt van deze loopauto een echte kanjer! Deze zilverkleurige loopauto heeft een zithoogte van 26 cm.

Door de rubberen wielen is deze loopauto zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en is een geweldig cadeau voor de verjaardag en zelfs zeer geslaagd als kraamcadeau. Ook als decoratie item in de woon- of slaapkamer kom je ze steeds meer tegen. Deze Racing F1 is een zeer populair model, maar dat kan ook niet anders voor deze prijs.€ 69,95  € 60,- (€ 49,59 excl. BTW)

Retro roller - loopato metaal - Formule 1 Jacky Retro roller - loopato metaal - Formule 1 Jacky

 
Loopauto-retro roller-james
Retro Roller - Loopauto metaal - James
Type: 706097

Deze prachtige James Retro Roller loopauto in rode kleurstelling is gebaseerd op de stijl van de formule 1 wagens van vroeger. Super leuk voor jongens en meisjes. Urenlang speelplezier voor zowel binnen– als buiten gegarandeerd. De loopauto is voorzien van metalen wielen en rubberen banden en een kunststof zitting. Leuk als verjaardagscadeau, maar ook heel leuk als woonaccessoire ! De loopauto is volledig van metaal en eenvoudig in elkaar te zetten en te monteren. Jouw kindje kan zó opstappen en karren maar! € 69,95  € 63,95 (€ 52,85 excl. BTW)

Retro Roller - Loopauto metaal  - James Retro Roller - Loopauto metaal  - James

 
Retro Roller - Loopauto metaal - Peggy
Type: 706008

Deze prachtige Peggy Retro Roller loopauto in roze kleurstelling is gebaseerd op de stijl van de formule 1 wagens van vroeger. Super leuk voor race dames in de dop ! Urenlang speelplezier voor zowel binnen– als buiten gegarandeerd. De loopauto is voorzienvan metalen wielen en rubberen banden en een kunststof zitting. Leuk als verjaardagscadeau, maar ook heel leuk als woonaccessoire! De loopauto is volledig van metaal en eenvoudig in elkaar te zetten en te monteren. Jouw kindje kan zó opstappen en karren maar.€ 69,95  € 63,95 (€ 52,85 excl. BTW)

Retro Roller - Loopauto metaal -  Peggy Retro Roller - Loopauto metaal -  Peggy

 
Retro Roller - Loopauto metaal - Brandweerwagen Sam
Type: 706114

Metalen Sam Retro Roller brandweer loopauto. Met afneembare ladder, spuit en bel. Metalen wielen en rubberen banden met een kunststof zitting. 


Deze rode loopauto heeft een zithoogte van 26 cm.

Door de rubberen wielen is deze loopauto zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en is een geweldig cadeau voor de verjaardag en zelfs zeer geslaagd als kraamcadeau. Ook als decoratie item in de woon- of slaapkamer kom je ze steeds meer tegen. Deze Retro Roller speedster is een zeer populair model, maar dat kan ook niet anders voor deze prijs.

 € 79,95  € 72,95 (€ 60,29 excl. BTW)

Retro Roller - Loopauto metaal - Brandweerwagen Sam Retro Roller - Loopauto metaal - Brandweerwagen Sam

 
Retro Roller-loopauto metaal-charley
Retro Roller - Loopauto metaal - Charley
Type: 706100

Deze prachtige stijlvolle loopauto racewagen oranje, genaamdCharley, is een lust voor het oog. Hij is zo mooi dat mama er waarschijnlijk vaker mee speelt dan het kind. Door zijn solide constructie is dit een loopauto om nu mee te spelen maar ook om te bewaren voor de volgende generatie. Dankzij zijn lange wielbasis is deze loopauto zeer stabiel. Deze loopauto heeft een zithoogte van 28 cm. 

Door de rubberen wielen is deze loopauto zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Het is zelfs een geweldige eyecatcher in de woonkamer. De loopauto is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en is een geweldig cadeau voor de verjaardag en zelfs zeer geslaagd als kraamcadeau. Deze loopauto is een zeer populair model, maar dat kan ook niet anders voor deze prijs. € 74,95  € 63,95 (€ 52,85 excl. BTW)

Retro Roller - Loopauto metaal - Charley Retro Roller - Loopauto metaal - Charley

 
Retro roller-loopauto metaal-formule 1-mario
Retro Roller - Loopauto metaal - Formule 1 Mario
Type: 706122

De loopauto retro rood F1genaamd "Mario", is een hele coole retro loopauto voor meisjes en jongens vanaf 1 jaar. Deze loopauto retro rood is helemaal van metaal, zelfs het stuur. Het metalen stuur van de retro roller is natuurlijk echt te gebruiken en maakt van deze loopauto een echte kanjer! Deze rode loopauto heeft een zithoogte van 26 cm.

Door de rubberen wielen is deze loopauto zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en is een geweldig cadeau voor de verjaardag en zelfs zeer geslaagd als kraamcadeau. Ook als decoratie item in de woon- of slaapkamer kom je ze steeds meer tegen. Deze Racing F1 is een zeer populair model, maar dat kan ook niet anders voor deze prijs.€ 69,95  € 60,- (€ 49,59 excl. BTW)

Retro Roller - Loopauto metaal - Formule 1 Mario Retro Roller - Loopauto metaal - Formule 1 Mario

 
Retro Roller-loopauto metaal-frankie
Retro Roller - Loopauto metaal - Frankie
Type: 706102

eze prachtige stijlvolle loopauto racewagen wit, genaamd "Frankie", is een lust voor het oog. Hij is zo mooi dat mama er waarschijnlijk vaker mee speelt dan het kind. Door zijn solide constructie is dit een loopauto om nu mee te spelen maar ook om te bewaren voor de volgende generatie. Dankzij zijn lange wielbasis is deze loopauto zeer stabiel. Deze loopauto heeft een zithoogte van 28 cm. 

Door de rubberen wielen is deze loopauto zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Het is zelfs een geweldige eyecatcher in de woonkamer. De loopauto is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en is een geweldig cadeau voor de verjaardag en zelfs zeer geslaagd als kraamcadeau. Deze loopauto is een zeer populair model, maar dat kan ook niet anders voor deze prijs.€ 74,95  € 61,95 (€ 51,20 excl. BTW)

Retro Roller - Loopauto metaal - Frankie Retro Roller - Loopauto metaal - Frankie

 
Loopauto-Retro Roller-zwart-Jack
Retro Roller - Loopauto metaal - Jack
Type: 706099

Deze prachtige stijlvolle loopauto racewagen zwart, genaamd Jack, is een lust voor het oog. 

Door zijn solide constructie is dit een loopauto om nu mee te spelen maar ook om te bewaren voor de volgende generatie. Dankzij zijn lange wielbasis is deze loopauto zeer stabiel. Deze loopauto heeft een zithoogte van 28 cm. 

Door de rubberen wielen is deze loopauto zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Het is zelfs een geweldige eyecatcher in de woonkamer. De loopauto is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en is een geweldig cadeau voor de verjaardag en zelfs zeer geslaagd als kraamcadeau. Deze loopauto is een zeer populair model, maar dat kan ook niet anders voor deze prijs.€ 74,95  € 63,95 (€ 52,85 excl. BTW)

Retro Roller - Loopauto metaal - Jack Retro Roller - Loopauto metaal - Jack

 
Retro roller/loopauto metaal/jessica
Retro Roller - Loopauto metaal - Jessica
Type: 706117

e loopauto speedster freestyle pink, genaamd "Jessica", is een hele coole roze retro speedster voor stoere meisjes vanaf 1 jaar. Deze loopauto speedster is helemaal van metaal, zelfs het stuur. Het metalen stuur van de retro roller is natuurlijk echt te gebruiken en maakt van deze loopauto een echte kanjer! Deze roze loopauto heeft een zithoogte van 26 cm.

Door de rubberen wielen is deze loopauto zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en is een geweldig cadeau voor de verjaardag en zelfs zeer geslaagd als kraamcadeau. Ook als decoratie item in de woon- of slaapkamer kom je ze steeds meer tegen. Deze Retro Roller speedster is een zeer populair model, maar dat kan ook niet anders voor deze prijs.€ 74,95  € 64,95 (€ 53,68 excl. BTW)

Retro Roller - Loopauto metaal - Jessica Retro Roller - Loopauto metaal - Jessica

 
| 1 | 2 | 3 | volgende
Ga naar boven
Speel Actief speeltoestellen