Spelletjes

particulieren > spel > spelletjes

Bekijk hier ons assortiment spelletjes.


Categorie:   Sorteren op:

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | volgende
spel-3 kleine biggetjes-smart games-1
3 Kleine Biggetjes Deluxe
Merk: Smart Games

Speelgoed van het jaar 2015! Kun jij de biggetjes hun huis helpen bouwen, zodat ze buiten kunnen gaan spelen? Maar kijk uit! Zorg ervoor dat ze veilig in hun huisjes zitten, wanneer de wolf in de buurt is.

Dit puzzelspel is ideaal voor de handjes van jonge kinderen, met 3 grote, stevige puzzelstukken die gemakkelijk vast te houden zijn. Ontdek hoe de biggetjes in hun huis passen en door het raam naar buiten kijken.

Dit spel bevat ook een plaatjesboek met het verhaal én een boekje met 48 opdrachten. Er zijn 2 verschillende soorten opdrachten: 24  dag-opdrachten zonder de wolf en 24 nacht-opdrachten met de wolf.

Leeftijd: 3 - 6

Er is ook een andere, kleinere versie van het spel in omloop met minder opdrachten, zonder wolf en met een speelveld van 12 velden i.p.v. 16.€ 24,99 (€ 20,65 excl. BTW)

3 Kleine Biggetjes Deluxe 3 Kleine Biggetjes Deluxe

 
spel-anti virus-smart games-1
Anti virus - Smart Games
Merk: Smart Games
Type: SG520

Het "Bio-Logisch" denkspel!

Zet je immuumsysteem aan het werk en verwijder het virus voordat het zich vermenigvuldigt.

Een superleuke schuifpuzzel: de puzzelstukken kunnen diagonaal en in groep verschoven worden. Eens je het spelvirus te pakken hebt, geraak je er maar moeilijk weer vanaf!

Inhoud: spelbord met 11 kleurige puzzelstukken, spelregels, 60 opdrachten verdeeld over 5 moeilijkheidsgraden, oplossingen.

Leeftijd: 7 - 99€ 21,95 (€ 18,14 excl. BTW)

Anti virus - Smart Games Anti virus - Smart Games

 
gezelschapsspel-bbq-slam-clowngames
Bbq Slam
Merk: Clowngames
Type: 619031

Clown Games BBQ Slam: het slimme spel waar je honger van krijgt! Gooi met de dobbelstenen en tel de ogen bij elkaar op. Nu moet je zo snel mogelijk met je spatel op het kaartje slaan, met het corresponderende getal. Heb je de goede? Dan win je de kaart. Maar maak geen fouten De speler, die als eerste 6 ingrediëntenkaartjes met opéénvolgende getallen verzamelt, wint het spel.

Voor 2 tot 4 spelers vanaf 6 jaar.€ 14,99 (€ 12,39 excl. BTW)

Bbq Slam Bbq Slam

 
haba-meeneemspel-kiki-koekoek
Behendigheidsspel - Kiki Koekoek
Merk: Haba
Type: 301826

Wie helpt Kiki Koekoek en bouwt een nest van stokjes voor haar eieren? Maar let op: er liggen nog maar nauwelijks geschikte takken op het nest of je moet er al een koekoeksei in leggen. Omdat het nest nog niet helemaal klaar is, kan er al eens wat naar beneden donderen. Alleen met veel fijngevoeligheid en wat geluk slaag je erin je eieren als eerste in het nest te leggen en Kiki Koekoek op haar broedsel te zetten.

  • met 70 houten stokjes en 20 koekoekseieren
  • coole 3D-opbouw

Leeftijd: 4 - 99

Spelers: 2 - 5
Spelduur: 15 min.

 € 19,95 (€ 16,49 excl. BTW)

Behendigheidsspel - Kiki Koekoek Behendigheidsspel - Kiki Koekoek

 
haba-behendigheidsspel-dier-op-dier
Behendigheidsspel Dier op dier
Merk: Haba
Type: 5492

O, o, deze dierenpiramide is werkelijk een heel wankele bedoening! Alleen wie met vingertoppengevoel de dieren behendig op elkaar stapelt, wint het duel.

Leeftijd: 5 - 99

Spelers: 2
Spelduur: 15 min.


€ 5,95 (€ 4,92 excl. BTW)

Behendigheidsspel Dier op dier Behendigheidsspel Dier op dier

 
haba-spel-super-rino
Behendigheidsspel Super Rino
Merk: Haba
Type: 4741

Jaaa!!! Super Rino  is weer op weg. De beestachtige superheld klimt zonder vrees tegen de hoogste huizen op om naar boeven en schurken uit te kijken. Hij is zo sterk als een leeuw en zo sluw als een vos, maar ook zo zwaar als een neushoorn. Dat brengt ook de sterkste flatgebouwen aan het wankelen. Kunnen jullie Super Rino helpen om zijn wankele missie te vervullen en de wolkenkrabber zo stevig mogelijk op te bouwen?

  • eenvoudige regels voor snel speelplezier
  • met 3D-kaartenflatgebouw
  • stapelplezier voor het hele gezin

Leeftijd: 5 - 99

Spelers: 2 - 5
spelduur: 5 - 15 min.

 € 9,95 (€ 8,22 excl. BTW)

Behendigheidsspel Super Rino Behendigheidsspel Super Rino

 
gezelschapsspel-ben-jij-de-ezel-clowngames
Ben jij de ezel?
Merk: Clowngames
Type: 619028

Bij dit grappige spel draait het om snelheid! Niemand wil de ezel zijn! Zet de 3 wortels rechtop op tafel. Nu moet je steeds een kaartje ruilen met je tegenspelers. Verzamel zo snel mogelijk 4 kaartjes van dezelfde kleur. Als je 4 dezelfde kaartjes hebt, roep je Ezel! Pak dan snel een wortel. Er zijn er maar3, dus de speler zonder wortel is de ezel! Hij moet 1 ezelsoor rechtop zetten. De speler, die als eerste twee oren omhoog heeft staan is de EZEL en krijgt de ezelsnuit. Bij dit grappige spel draait het om snelheid! Niemand wil de ezel zijn! Zet de 3 wortels rechtop op tafel. Nu moet je steeds een kaartje ruilen met je tegenspelers. Verzamel zo snel mogelijk 4 kaartjes van dezelfde kleur. Als je 4 dezelfde kaartjes hebt, roep je Ezel! Pak dan snel een wortel. Er zijn er maar3, dus de speler zonder wortel is de ezel! Hij moet 1 ezelsoor rechtop zetten. De speler, die als eerste twee oren omhoog heeft staan is de EZEL en krijgt de ezelsnuit.

Voor 2 tot 4 spelers vanaf 6 jaar.€ 17,99 (€ 14,87 excl. BTW)

Ben jij de ezel? Ben jij de ezel?

 
haba-mini-spel-prima-ballerina
Bewegingsspel Prima Ballerina
Merk: Haba
Type: 301063

Wilden jullie altijd al een ballerina zijn en ballet dansen? Nou, kom dan maar op! Samen kunnen jullie nu de verschillende posities oefenen en als jullie ze onder de knie hebben, gaat het grote doek op voor de nieuwe prima ballerina's!

Bewegingsspel.

Leeftijd: 4 - 8

Spelers: 2 - 6
Spelduur: 10 min.


€ 5,95 (€ 4,92 excl. BTW)

Bewegingsspel Prima Ballerina Bewegingsspel Prima Ballerina

 
bingospel
Bingospel
Type: 8711252535896

Afm.: 26,5 x 28,5 x 2,5 cm.

142 dlg.

Leeftijd: 6+€ 11,99  € 9,99 (€ 8,26 excl. BTW)

Bingospel Bingospel

 
Spel-Waar is Bumba-studio 100-1
Bordspel - Waar is Bumba?
Merk: Studio 100

Prikkel de nieuwsgierigheid en oefen het geheugen van je kleuter met dit grappige Bumbaspel! Verberg elk van de vier kleurrijke Bumbafiguurtjes onder een van de vijf bekertjes en probeer te onthouden waar de figuurtjes zitten. Neem een kaartje en ontdek welk figuurtje  jouw tegenspeler moet aanwijzen. Heeft hij het bij het rechte eind en zit het figuurtje onder het juiste bekertje? Knap! Hij wint het kaartje en nu is het jouw beurt om te zoeken! Wie als eerste vijf kaartjes kan verzamelen, wint dit leerrijke spel! Inhoud: 5 bekertjes, 4 figuurtjes, 28 kaartjes en spelregels.

Geschikt voor kinderen van 3 - 6 jaar.

2 - 4 spelers

 € 14,99  € 12,99 (€ 10,74 excl. BTW)

Bordspel - Waar is Bumba? Bordspel - Waar is Bumba?

 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | volgende
Ga naar boven
Speel Actief speeltoestellen