Spa

particulieren > zwembaden > spa > intex-purespa-jacuzzi-6-persoons

Intex PureSpa Jacuzzi 6 persoons

Intex: 28408


Een opblaasbare jacuzzi die geschikt is voor 6 personen is de ideale aankleding voor uw tuin. Voor de ultieme spa beveling en een uiterst comfortabele zit is deze Intex PureSpa Jacuzzi een goede keuze. In deze PureSpa Jacuzzi zitten 120 bubble jets verwerkt met verwarmde bubbel technologie. De diameter van deze spa is met 215 cm erg ruim. Stabiliteit heeft deze spa te danken aan de extra sterke e-laags liner in combinatie met de Fiber-Tech technologie. De rand is zelf zo sterk dat er maar liefst 6 personen op kunnen zitten. Met de ingebouwde verwarming kunt u de Jacuzzi op heerlijke temperatuur brengen, deze is in te stellen tussen de 20 °C en 40 °C. 

Voordelen Intex Pure Spa Bubble Massage

Intex Fiber-Tech technologie

Intex gepatenteerde Fiber-Tech technologie

De binnenwand is opgebouwd uit honderdduizenden lichtgewicht glasvezeldraden voor een ongekende stevigheid, stabiliteit en duurzaamheid. Door de Fiber-Tech technologie kunt u ook op de rand zitten zonder dat deze indeukt zoals bij andere merken.

Intex Hard Water Treatment systeem

Intex Hard Water Treatment systeem

Met de ingebouwde waterontharder van Intex wordt het kalk en andere schadelijke mineralen in het water geneutraliseerd en opgevangen. Hierdoor is het water een stuk zachter voor uw huid, kleren en tast het water het Intex Pure Spa systeem niet aan.

Intex Heated Air Bubble technologie

Intex Heated Air Bubble technologie

Voordat de bubbels door een van de 140 geplaatste bubbeljets gaan worden deze door het Intex Heated Air Bubble systeem verwarmd. Dit zorgt voor een unieke ervaring en is heerlijk op uw huid. Door het systeem koelt het water ook minder snel af.

Standaard accessoirepakket

Minimaliseer warmteverlies met het isolerende afdekzeil

Met het meegeleverde Intex Pure Spa Bubble Massage afdekzeil voorkomt u onnodige afkoeling van het water. Met het gemakkelijke kliksysteem blijft het afdekzeil perfect op zijn plaats. Minder warmteverlies betekent meer stroombesparing.

Intex Pure Spa afdekzeil

Veilige ondergrond met het isolerende grondzeil

Maak gebruik van het grondzeil op elke ondergrond om onnodige beschadigingen tegen te gaan. Door het isolerende materiaal van het grondzeil zorgt dit ook voor minder warmteverlies. Wederom meer stroombesparing bij het gebruik van Intex Pure Spa Bubble Massage.

Intex Pure Spa Grondzeil

Handige opbergtas voor uw Intex Pure Spa Bubble Massage

Met de opbergtas kunt u de Intex Pure Spa Bubble Massage gemakkelijk opbergen en houdt u het veilig van beschadiging. Ruimtebesparend en simpel mee te nemen.

Intex Pure Spa opbergtas

Gemakkelijk onderhoud

Een drijvende chloorverspreider en vervangbare filter cartridges zorgen voor gemakkelijk onderhoud. 

Intex Onderhoud

 

Afmetingen Intex Pure Spa Bubble Massage (6-persoons)

Intex Pure Spa Bubble Massage afmeting

 

€ 599,-  € 549,- (€ 453,72 excl. BTW)Bestellen Gratis verzenden« terug
Speel Actief speeltoestellen