BERG skelter

Een complete BERG skelter kopen doet u bij SpeelActief; de specialist in speel- en sporttoestellen voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Stoere en trendy uitvoeringen
De onverwoestbare en stoere BERG skelter kunt u kopen in vele stoere en trendy uitvoeringen. Want ieder kind is uniek en heeft zijn eigen wensen. Rustig alle soorten terrein verkennen in de vrije natuur, zo hard mogelijk racen over het schoolplein. Jongen of meisje, alleen of met meer; je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Er is al een BERG skelter voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn skelters in diverse categorieën;

  • BERG Classic, Traxx, Race, Offroad, Freestler, City Compact of Junior
  • Ferrari skelters       
  • Jeep skelters

Bovendien kunt u de skelter helemaal afmaken met vele accessoires, die u tevens kunt kopen bij SpeelActief. Zo hebben wij duostoelen, aanhangers in diverse uitvoeringen, hefinrichtingen, rolbeugels en verlichtingssets. Op de website vindt u een duidelijk overzicht van ons totale aanbod. Weet u niet welke u wilt kopen? Kom dan langs in onze showroom en bekijk de skelters met eigen ogen. Daarnaast vindt u bij ons ook skelters van Mammoet, Triker, Puky, Kettler en Ferbedo. Indien gewenst kan een proefritje gemaakt worden. Op deze manier weet u zeker welke skelter het meest geschikt is, alvorens u besluit over te gaan op het kopen ervan. De meeste skelters zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook voor reparaties en onderdelen van skelters bent u bij SpeelActief aan het juiste adres.

Contact
Bij SpeelActief kunt u een BERG skelter eenvoudig online bestellen. Veel artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen in onze showtuin of showroom, waar u al het binnen- en buitenspeelgoed voor het kopen nog uitgebreid kunt bekijken en proberen. Hebt u vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0499-422289. U kunt ons ook een e-mail sturen of maak gebruik van het contactformulier.


BERG skelter
Speel Actief speeltoestellen