BERG trampoline

Een BERG trampoline komt u kopen bij SpeelActief; de leverancier van speel- en sporttoestellen voor particulieren, bedrijven en instellingen. SpeelActief biedt een zeer groot assortiment aan speelgoed en sportartikelen voor zowel binnen als buiten. Een groot gedeelte van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar.

Verschillende soorten
Een BERG trampoline is er in vele maten en soorten. U kunt altijd wel een model kopen dat perfect aansluit bij uw wensen. Voor particulier, maar ook professioneel gebruik, rond of rechthoekig, een Regular- of Inground- model, een trampoline met extra trendy design: BERGtoys biedt het allemaal. Extra accessoires zoals de veiligste en fraaiste veiligheidsnetten, afdekhoezen, framenetten, trapjes, en verankeringssets maken het pakket compleet. Daarbij zijn BERG-trampolines van uitstekende kwaliteit, weersbestendig en gaat bij BERG veiligheid boven alles. Binnen BERGtoys werkt een team van ingenieurs continue aan de best beschikbare veiligheidstechniek. Deze expertise stelt BERG beschikbaar aan de CEN werkgroep van de Europese Unie die zich bezig houdt met het opstellen van een nieuwe veiligheidsnorm voor particuliere tuintrampolines. SpeelActief biedt u het complete assortiment BERG-trampolines:

  • BERG Favorit
  • BERG Champion
  • BERG Inground
  • BERG Eazystore
  • BERG Jumping Styles
  • BERG Tattoo
  • BERG Elite+

Op de website vindt u een duidelijk overzicht van ons totale aanbod trampolines. Weet u niet welk BERG trampoline u het beste kunt kopen? Kom dan langs in onze showtuin en bekijk het assortiment trampolines met eigen ogen. Ook voor onderdelen van trampolines en voor leuke speeltorens, tafelspelen en zandbakken bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact
U kunt een BERG trampoline eenvoudig online bestellen. Wij leveren de speeltoestellen ook in het buitenland. U kunt de trampolines ook eerst komen bekijken in onze showroom, voordat u over besluit te gaan op het kopen ervan. Hebt u vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op door even te bellen met het telefoonnummer: 0499-422289, ons een e-mail te sturen of door het contactformulier op de website in te vullen.


BERG trampoline
Speel Actief speeltoestellen