Houten schommel

Een houten Topswing schommel van goede kwaliteit vindt u bij SpeelActief; de specialist in speeltoestellen voor zowel binnen als buiten. Voor een uitgebreid assortiment schommels kunt u terecht bij SpeelActief. In het assortiment vindt u een grote variëteit aan schommels in rond en vierkant, van hout of RVS, al dan niet geïntegreerd aan een speeltoren. Schommels zijn leverbaar als monoschommel, duoschommel en trioschommel, al dan niet met oversteek.

Speelgoed van hoogwaardige kwaliteit
SpeelActief levert groot speelgoed van zeer hoogwaardige kwaliteit en levert zowel aan particulieren als aan professionals zoals kinderdagverblijven, scholen en sportverenigingen. Een houten schommel is een van de meest uitdagende speeltoestellen en geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Ook de Topswing schommel uit ons assortiment doet het altijd goed. Desgewenst kunnen de schommels worden uitgebreid met een aanbouw glijbaan, klimmuur of klimnet waarmee een heuse speeltuin binnen handbereik komt. Het schommelplezier zelf kan door toepassing van een peuterschommel met hoge rugleuning al op de peuterleeftijd beginnen. Door de toepassing van verschillende schommelaccessoires, zoals schommelzitjes, turnringen, trapezes, touwladders en bijvoorbeeld een vogelnestschommel, groeit uw schommel mee met uw kind en worden steeds weer nieuwe uitdagingen geboden. Let bij de aanschaf van een schommel altijd goed op de volgende details:

  • Stabiliteit
  • Het toegepaste schommeltouw
  • De schommelhaken
  • De beschikbare ruimte en aard van de ondergrond
  • Verankering
  • Keuringseisen bij professionele toepassing
  • Over al deze zaken kunnen onze medewerkers u goed adviseren.

Voor scholen, campings, kinderdagverblijven etc. vindt u naast de Topswing schommel een uitgebreide range aan gekeurde houten schommels, die aan alle wettelijke vereisten voldoen. Deze worden altijd geleverd incl. keuringscertificaat en logboek.

Ook andere speeltoestellen die niet mogen ontbreken in een speeltuin, kunt u vinden bij SpeelActief: houten speelhuisjes, duikelrekken en speeltorens.

Contact
Bij SpeelActief kunt u een de Topswing schommel direct online bestellen. U kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen in onze showtuin en showroom in Lieshout. Hier kunt u ons assortiment met eigen ogen bekijken. Bovendien staan onze enthousiaste medewerkers hier graag voor u klaar met een deskundig en passend advies. Voor vragen en opmerkingen neemt u vrijblijvend contact met ons op door even te bellen met het telefoonnummer: 0499-422289 ons een e-mail te sturen of door het contactformulier op de website in te vullen.


Houten schommel
Speel Actief speeltoestellen