Tafeltennistafel buiten

SpeelActief is de specialist in sport- en speeltoestellen en hier vindt u ook een tafeltennistafel voor buiten.

Actief genieten

Een tafeltennistafel voor buiten nodigt uit om samen wat actiefs te doen. Niet alleen kinderen vinden een spelletje pingpong leuk, ook volwassenen kunnen heel fanatiek worden tijdens een potje tafeltennis.

SpeelActief levert een zeer uitgebreid assortiment tafeltennistafels die geheel weersbestendig zijn. Naast de opklapbare outdoor tafeltennistafels van Cornilleau zijn er ook betonnen en volbad verzinkte tafeltennistafels voor permanente opstelling. Deze “campingtafels” vinden vaak hun weg naar scholen, bedrijven en campings. In onze showroom en showtuin staat een groot aantal modellen opgebouwd en kunt u deze desgewenst uitproberen.

Batjes, ballen, hoezen, reinigingsmiddel enz. maken het aanbod compleet.

Ook andere speeltafels in allerlei soorten en maten zijn bij SpeelActief verkrijgbaar. Denk hierbij aan voetbaltafels, poolbiljarts en airhockeytafels.

Contact

Wilt u de outdoor tafeltennistafels met eigen ogen komen bekijken? Kom dan naar onze showtuin en showroom in Lieshout. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies.

U kunt de outdoor tafeltennistafels uiteraard ook direct online bestellen. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0499-422289 of een e-mail te sturen naar info@speelactief.nl of door het contactformulier op de website in te vullen.


Tafeltennistafel buiten
Speel Actief speeltoestellen